Universitetskoret Lille MUKO
Jul på Dansk i Holmens Kirke i København med Universitetskoret Lille MUKO

Jul på Dansk - julekoncerter i hjertet af København

Igen i år afholder vi vores traditionsrige julekoncerter Jul på Dansk, som finder sted lørdag d. 15/12 kl. 14 og 17 i Holmens Kirke, og hvor koret som altid byder julen velkommen med to stemningsmættede koncerter. I år er vi stolte af igen at have de to fremragende solister Peter Lodahl (tenor) og Signe Asmussen (sopran) på programmet.

Som sædvanlig akkompagneres kor og solister af nogle af Danmarks dygtigste musikere på fløjter, harpe og orgel. Koret vil fremføre en række af de mest elskede danske julesange og -salmer samt andre smukke værker, der fortolker julens glædesbud. Publikum får desuden mulighed for at synge med på et par julesalmer undervejs.

Fem stjerner

Koncerterne er i 2016 samt gentagne gange tidligere år blevet belønnet med fem stjerner i Kristeligt Dagblad (se anmeldelser)

Billetsalget starter i andet halvår 2018 - denne side vil blive opdateret, når det sker. Du kan også holde dig opdateret omkring koncerterne ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her:

Email:

Spamfilter (skriv koden på billedet i tekstfeltet):
   Spamfilter
Klik her, hvis koden er ulæselig


Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen under nyhedsbrev eller ved at svare på en nyhedsmail og bede om at blive afmeldt.

Senest opdateret d. .