Universitetskoret Lille MUKO

Nyhedsarkiv (2017)

Skift år:

Jul på Dansk i Holmens Kirke i København med Universitetskoret Lille MUKO

Jul på Dansk - julekoncerter i hjertet af København

Vi har nu åbnet for billetsalget til vores traditionsrige julekoncert Jul på Dansk, som finder sted lørdag d. 16/12 kl. 14 og 17 i Holmens Kirke, og hvor koret som altid byder julen velkommen med to stemningsmættede koncerter. I år er vi stolte af at have to nye fremragende solister på programmet, nemlig Sofie Elkjær Jensen (sopran) og Adam Frandsen (tenor).

Som sædvanlig akkompagneres kor og solister af nogle af Danmarks dygtigstemusikere på fløjter, harpe og orgel. Koret vil fremføre en række af de mest elskede danske julesange og -salmer samt andre smukke værker, der fortolker julens glædesbud. Publikum får desuden mulighed for at synge med på et par julesalmer undervejs.

Fem stjerner

Koncerterne er i 2016 samt gentagne gange tidligere år blevet belønnet med fem stjerner i Kristeligt Dagblad (se anmeldelser)

Billetter à 180 kr. (inkl. gebyr) kan købes på Billetto.

Køb billetter
Køb billet til koncert i Den Sorte Diamant fredag d. 16/6 kl. 17:30 med Universitetskoret Lille MUKO

Jubilæumskoncert i Den Sorte Diamant fredag d. 16/6 kl. 17:30

Kom med til Universitetskoret Lille MUKOs sidste Jubilæumskoncert! Sæsonen kulminerer fredag d. 16. juni kl. 17.30 i Dronningesalen i Den Sorte Diamant.

Til koncerten vil der blive sunget helt ny musik, da koret uropfører et værk af Sunleif Rasmussen. Derudover opfører koret bl.a. værker af Gade '5 Gesänge', Holmboe 'Sange mod vårdybet', Matti Borg 'J. P. Jacobsen sange', Bo Holten 'Vin i huset' og forskellige danske sange.

Efter jubilæumskoncerten vil der være en reception med et glas vin og lidt snacks. Vi håber at alle vil blive for at fejre de 50 år koret har haft sit virke.

Medvirkende:
Michala Petri, blokfløjte
Magda Stevensson, viola
Mihai Fagarasan, cello

Billetter á 100 kr. kan købes via Billetto eller ved indgangen.

Køb billetter

Der er stadig ledige pladser til jubilæumsfesten fredag d. 23/6

Så skynd dig at tilmelde dig, hvis du er nuværende eller tidligere sanger i koret!

Tilmeldingsfristen er 20. maj (eller før, hvis der ikke er flere pladser tilbage).

Send en e-mail til Tutten på for mere info, hvis du af uransagelige årsager ikke skulle have modtaget en invitation.

P. S. Du behøver ikke sende en e-mail til Tutten, hvis du ikke kan deltage i festen.
P. P. S. Hvis du svarer på en e-mail med mange modtagere, så svar venligst kun til afsenderen (Tutten) og ikke til alle.
Køb billet til koncert i Holmens Kirke fredag d. 7/4 kl. 17:30 med Universitetskoret Lille MUKO

Påskekoncert i Holmens Kirke fredag d. 7/4 kl. 17:30

Universitetskoret Lille MUKO fejrer 50 års jubilæum med fire spændende koncerter i sæsonen 2016/2017.

Den tredje koncert er Påskekoncerten fredag den 7. april kl. 17.30 i Holmens Kirke. Til koncerten opfører koret bl.a. Pizzetti 'Requiem', Reger 'O Tod', Nystedt 'O Crux', Lotti 'Crucifixus' og Stravinsky 'Ave Maria'. Desuden synger koret kendte påskesalmer.

Billetter á 90 kr. kan købes via Billetto eller ved indgangen (kontant eller MobilePay). På Billetto er det også muligt at købe en kombineret billet til Påskekoncerten og vores Jubilæumskoncert i Dronningesalen i Det Kgl. Bibliotek fredag d. 16/6 kl. 17:30 med 40 kr. rabat.

Vi håber at se jer i Holmens Kirke og/eller Det Kgl. Bibliotek!

Køb billetter

Opråb til tidligere sangere i Lille MUKO!

I anledning af korets 50-års jubilæum ønsker vi at opdatere kontaktinformation på alle tidligere medlemmer af Lille MUKO. Så er det lettere for os at finde jer til udvalgte jubilæumsaktiviteter. Hvis du derfor har været medlem af Lille MUKO på et tidspunkt, så send gerne din adresse og/eller mailadresse til .
Nyhedsarkiv (2016)