The University Choir Lille MUKO

Guestbook

Welcome to the the choir's guestbook. Write a review, if you've been to one of our concerts, or leave us a message with praise, criticism, comments or wishes.

Write review Write message
- Kaare Kjær-Madsen:

Review of concert Saturday Dec. 14, 2019 in Church of Holmen, Copenhagen

5 stars

Jamen der må da kunne gives 6 *?

Tak for endnu en fantastisk optakt til julen 2019.

Når kor + artister synger/spiller O hellige nat, rejser de små hår på arme og ben sig. Non plus ultra!

Dec. 16, 2019 - Reply from the University Choir Lille MUKO:

Dejligt at du nød koncerten , og tak for de mange stjerner! Og ja, O hellige nat er helt sikkert også en af vores favoritter! Mange julehilsner Lílle MUKO

- Anna Reuss & Grete Henrichsen:

Review of concert Wednesday Oct. 18, 2017 in Løgumkloster Church

5 stars

Pragtfuld koncert med Lille Muko i Løgumklosters flotte kirke.

Og som ekstra bonus for os refugium-gæster fik vi aftenen inden en sangaften med koret! Her oplevede vi blandt meget andre numre at synge en kanon, der lykkedes, i stedet for som sædvanligt at gå i kaos!
Det skete fordi koret fordelte sig som støtte til gæsterne.

Vi var begge næsten høje efter disse dejlige oplevelser!

Oct. 23, 2017 - Reply from the University Choir Lille MUKO:

Kære Anna og Grete.

Tusind tak for de flotte ord! Vi havde en dejlig oplevelse af vores ophold på Løgumkloster Refugium. Kirkerummet var fantastisk at synge i, og vi er altid ekstra glade, når det lykkedes at vække følelser hos publikum.

At synge sammen med publikum under mindre formelle former er også en væsentlig del af det at videreformidle den danske kortradition, så det var også rart for korets sangere.

Måske vi ses igen en anden gang.

De bedste hilsner
Universitetskoret Lille MUKO

- Simon:

Review of concert Friday June 16, 2017 in The Queen's Hall, The Royal Library, Copenhagen

5 stars


Jeg vil såmænd bare takke for en perfekt forestilling. Vi var der med hele holdet, og alle var meget positive.

Tak til alle :)

Mvh Simon

Aug. 17, 2017 - Reply from the University Choir Lille MUKO:

Kære Simon.

Mange tak for de rosende ord, det er dejligt at høre, at I nød vores jubilæumskoncert! Vi er glade for, at I kom og var med til at gøre korets 50 års jubilæum til noget helt specielt. Vi håber, at se jer en anden gang.

Hav en fortsat god sommer.

Mange gode hilsener,
Universitetskoret Lille MUKO

- Klaus Thormann:

Review of concert Saturday Dec. 17, 2016 in Church of Holmen, Copenhagen

5 stars

Jul på Dansk Holmens Kirke d. 17. december 2016:

Efter to år i træk at have overværet Lille Mukos ”jul på dansk” var jeg spændt på, om dette års koncert ville matche de foregående. Lad det være sagt med det samme! I år overgik koret de tidligere år. Der er en julevenlig klang i korets lyd - klokke rent og knivskarpt, som man sjældent oplever i danske ”amatørkor”.

Ja - Lille Muko er ikke et professionelt ensemble - det er sangere drevet af lysten til kor, men kor på et særdeles højt plan. Det bør man tage med i helhedsvurderingen af denne pragtpræstation. Jeg kender ikke mange professionelle kor, der ville kunne levere sådan en koncert, som den vi lyttede til i lørdags!

Krydret med brillant fløjtespil af en klangmæssigt overbevisende Eva Østergaard og indsmigrende Nikolaj von Scholten - tog koncerten os med helt derud hvor englene synger! Tine Rehlings harpe overlevede de vanskelige forhold, og endte med at kitte det hele sammen på fornem vis. Jo - det var velvalgte instrumentalister, koret havde valgt som ledsagere! Bravo!

Sangsolisterne - Peter Lodahl og Signe Asmussen sang deres partier flot og overbevisende, og skabte et prægtigt modspil til korets sublime klang. De ville noget - og de kunne noget!

Helt unikt var orgelledsagelsen til fællessalmerne! Lige så professionelt koret og solisterne optrådte - lige så professionelt kunne vi tilhørere føle os, når vi stående blev sendt af sted af organisten Jacob Lorentzen - så er det spændende at synge salmer!

Jul på dansk er absolut en værdig repræsentant for dansk kormusik. Mange af salmerne i nye arrangementer med ny harmonik, og i kløerne på Lille Muko er det en flot udvidelse af det tonesprog ,vi ellers kender, og som man godt kan blive ”lidt” for fortrolig med!

Måtte brotaksten på Storebælt falde bort, så flere af vi, der bor uden for hovedstaden kan få del i denne kæmpe oplevelse - Jul På Dansk med Lille Muko! Bravo!

Dec. 23, 2016 - Reply from the University Choir Lille MUKO:

Kære Klaus

Mange tak for din meget fine anmeldelse af vores Jul på Dansk koncert. Det er dejligt, når vores eget engagement i koncerterne kan afspejles i publikums oplevelse.
Det glæder os, at du nød koncerten, og vi håber at få mulighed for at synge for dig igen. Vi håber på en en turne rundt i landet i løbet af 2017.

Glædelig jul og godt nytår!

De bedste hilsener
Universitetskoret Lille MUKO

- Kirsten Kristensen:

Review of concert Saturday Dec. 17, 2016 in Church of Holmen, Copenhagen

5 stars

Det var en stor oplevelse i lørdags kl. 14. jeg husker ikke at have hørt en bedre koncert, jeg kommer næsten hvert år.

Jeg syntes der var en dejlig stemning, skønne sangere, da jeg er meget glad for tværfløjter, var det også et stort plus.

Men at hører koret, var bare så herligt.

Programmet var flot og alsidigt sammensat.

Jeg glæder mig til næste år

Dec. 23, 2016 - Reply from the University Choir Lille MUKO:

Kære Kirsten

Mange tak for dine rosende ord.
Det glæder os, at du nød koncerten, og vi glæder os til at synge for dig igen til næste år - også gerne ved andre lejligheder end Jul på Dansk :)

Glædelig jul og godt nytår!

De bedste hilsener
Universitetskoret Lille MUKO

- Heidi Senderovitz:

Review of concert Saturday Dec. 17, 2016 in Church of Holmen, Copenhagen

5 stars

Det var første gang, jeg var med til Jul på dansk i Holmens Kirke. Det var en rigtig flot og festlig oplevelse - jeg vil bestemt gerne komme igen til næste år!

Jeg kan normalt allerbedst lide koret a cappella, hvor man rigtig kan nyde, hvor dygtige I er, men jeg nød også rigtig meget det flotte "set-up" i Holmens Kirke.

Tak for en dejlig oplevelse.

Dec. 20, 2016 - Reply from the University Choir Lille MUKO:

Kære Heidi.

Mange tak for de rosende ord, og tak for at du kom og hørte Jul på Dansk. Det glæder os, at du nød koncerten, og vi håber at se dig igen til næste år - og måske også til nogle andre koncerter i mellemtiden :-)

Glædelig jul og godt nytår!

De bedste hilsener
Universitetskoret Lille MUKO

- Ulla Hedin:

Review of concert Saturday Dec. 17, 2016 in Church of Holmen, Copenhagen

1 star

Jeg spekulerer på, om det er mucical-traditionen, som har inspireret til disse forpoppede arrangementer af de gamle salmer og carols. Det bliver ulideligt sentimentalt, følt og kunstigt. Og så er solisternes "operaskrig" yderst upassende i fremførelsen af salmer, som er tænkt som inderlige og eftertænksomme både hvad angår tekster og melodier. Organisten fulgte trop med sit skingre, ufølsommme akkompagnement. Jeg er fuld af undren over fine anmeldelser i bl. a. Kristeligt Dagblad. Forklaring udbedes!

Dec. 19, 2016 - Reply from the University Choir Lille MUKO:

Hej Ulla.

Tak for din besked. Vi beklager, at du ikke nød Jul på Dansk-koncerten, men vi kan ikke umiddelbart give dig en bedre forklaring end at smag er subjektiv. Vi er selvsagt ikke enige i din vurdering af arrangementerne og opsætningen, men det er heldigvis tilladt at være uenige.

I skrivende stund er der skrevet 25 anmeldelser af publikum af Jul på DanskTicketmaster med en gennemsnitlig karakter på 4,8 ud af 5. Derudover findes der også 4 anmeldelser på Google alle med karakteren 5 ud af 5. Vi er derfor overbeviste om, at koncerterne overordnet set falder i vores publikums smag, og at folk generelt nyder dem lige så meget som vi nyder at opføre dem. Men som sagt er vi kede af, at du ikke fik samme glæde af koncerten som mange andre publikummer.

Du ønskes en glædelig jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen
Universitetskoret Lille MUKO

- Universitetskoret Lille MUKO:

Velkommen til korets nye gæstebog.

Hvis du har lyst til at skrive en kort anmeldelse af en af vores koncerter eller en besked til os, vil vi sætte pris på det! :-)