Universitetskoret Lille MUKO

Nyheder

Universitetskoret Lille MUKO 2022 i Holmens Kirke
Foto: Kim Matthäi Leland, 2022

Universitetskoret Lille MUKO søger sangere! (Januar 2023)

Universitetskoret Lille MUKO søger nye, dygtige sangere af følgende stemmetyper:

2. alt, 1. tenor og 1. bas!

Foresyngning torsdag d. 19. januar 2023 eller efter aftale.

Har du lyst til at synge et bredt klassisk repertoire, som spænder fra danske sange over de store værker for kor og orkester til musik, der er så ny, at blækket knapt er tørt på nodepapiret, så hold dig ikke tilbage - måske er vi lige det kor, du leder efter!

Lille MUKOs varemærke er den lyriske fortolkning af den danske sangskat og vi har et rigtig godt sammenhold. Vi giver koncerter i Danmark og udlandet, og Ole Faurschou er vores dirigent.

Koret har mange spændende kommende projekter, blandt andet vores kommende forårskoncerter med blandt andet Poulencs påskemotetter samt en turné til Italien senere i 2023. Vi slutter året af med vores traditionelle ”Jul på Dansk” i Holmens Kirke.

Vi øver hver torsdag aften på Østerbro og samles også ind imellem til weekendprøver.

Hvis du har en veludviklet sangstemme, er god til at læse noder og gerne vil engagere dig i et af landets bedste amatørkor, så skriv til . Du kan også ringe 31240846 til korets forperson Simon Ask Ulsnes, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Universitetskoret Lille MUKO og Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester præsenterer Brahms Ein Deutsches Requiem!

Brahms Ein Deutsches Requiem

Oplev Brahms' Requiem d. 27/10 i Lyngby Idrætsby, 29/10 i Roskilde Domkirke eller 5/11 i Helligaandskirken! Billetter kan købes her.

I fællesskab har de to amatørmusikforeninger Universitetskoret Lille MUKO og Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester besluttet at markere 125 året for Johannes Brahms’ død ved at opføre et af hans mest elskede værker, “Ein Deutsches Requiem”. På scenen vil man møde 80 musikere og 70 korsangere. Med koncerterne ønsker de to ensembler at formidle tilgængelig, klassisk musik til et bredt publikum, således at koncertgængere med og uden erfaring fra genren alle kan få en stor oplevelse. Værket formidler romantikkens store følelsesmæssige udsving, med lån fra den protestantiske koral og tyske barok. Værker fra den romantiske periode udgør desuden kernerepertoire hos begge ensembler, hvorfor valget af dette værk ikke var svært at træffe. Det er vores forventning, at den stemningsfulde dødsmesse vil appellere til et bredt publikum i dagene omkring Allehelgensaften, hvorfor vores koncerter ligger i denne uge.
Universitetskoret Lille MUKO søger sangere!

Universitetskoret Lille MUKO søger sangere! (Forår 2022)

Er du alt, tenor eller bas og vil synge i et ambitiøst kor? Så læs med her! Vi søger nye sangere.

Har du en veludviklet sangstemme, er du god til at læse noder, og drømmer du om at synge i et af landets bedste amatørkor, så er det måske dig, vi søger. Læs mere under "Optagelse i koret".
Lys over landet - Forårskoncerter 2022 med Universitetskoret Lille MUKO

Lille MUKO's forårskoncerter 2022

LYS OVER LANDET: Forårskoncert med Poulenc’s påskemotetter samt musik af Schultz, Elgar og danske forårssange. Fri entré.

Korets sommerkoncerter og sommerturné er udskudt!

Pga. pandemien har vi desværre været nødt til at flytte sommerens koncerter og udskyde sommerturnéen til 2022. Følg med på hjemmesiden og Facebook for nye koncertdatoer. Fortsat godt forår til jer alle derude - vi glæder os til forhåbentlig at synge for jer igen snart!
De røde roser - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

5 stjerner til korets seneste CD-udgivelse!

Korets seneste CD-udgivelse "De røde roser" har modtaget 5 stjerner af Kristeligt Dagblads anmelder.

Du kan læse om CD'en og købe den under korets Diskografi.

Læs anmeldelsen.
Dirigent Ole Faurschou - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

Ny dirigent!

Så er det ganske vist og officielt, at Lille MUKO's nye dirigent fra sæson 2020/21 hedder Ole Faurschou. Vi glæder os utroligt meget at videreføre og videreudvikle Lille MUKO sammen med Ole!

Lille MUKO vil fortsat have fokus på den danske sang og på dansk korlyrik - også i nye, spændende former. Og vi vil fremover stadig formidle god, sangbar og meningsfuld ny dansk og europæisk kormusik - og dertil flere andre ting - men meget mere om det senere...

Ole er i korsammenhæng især kendt for sine 13 år som dirigent for det anerkendte og prisbelønnede Akademisk Kor Århus. Hvis du vil læse mere om Ole Faurschou og hans musikalske virke, er der f.eks. her en artikel i anledning af, at Ole tidligere i år modtog Arne Hammelboes Rejselegat: Holstebro: Orkesterdirigent på OrkesterEfterskolen modtager rejselegat på 60.000 kroner

God sommer - i håb om at 2. del af 2020 vil bringe korsang mere ind i smult vande, så vi igen kan synge for Jer - vi savner det så meget!

Årets Jul på dansk-koncerter er blevet belønnet med fem stjerner af Kristeligt Dagblad

En stor tak til Kristeligt Dagblads anmelder, såvel som alle andre publikummere, der kom og hørte koncerterne og var med til at gøre dem til noget særligt igen i år.

Læs mere under anmeldelser.

Godt nytår! Tak for et forrygende 2019 - vi glæder os til at se jer igen i det nye årti!

Billeder fra vores tur til Ungarn og Rumænien i juli kan nu ses her på siden

Det er de små billeder, du kan se i kanten af de forskellige sider, når du bevæger dig rundt på hjemmesiden.

Klik på billederne for at se en større version.
Find os på Spotify - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

Vi er nu på Spotify!

Mange af vores indspilninger kan nu findes på Spotify.

God fornøjelse!
Nyhedsarkiv