Universitetskoret Lille MUKO

Nyhedsarkiv (2019)

Skift år:

I de lyse nætter - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

I de lyse nætter

Kom og vær med til at tage afsked med Jesper Grove Jørgensen, korets dirigent gennem mere end 30 år, når Lille MUKO synger sommerkoncerter med titlen "I de lyse nætter". Jesper har håndplukket en række af de allerbedste satser, som koret har fremført igennem tiden til disse koncerter, bl.a.:

- Lange-Müller: Madonnasange
- Holmboe: Sange mod vårdybet
- Bo Holten: Vin i huset
- Danske sommersange

Koncerterne afholdes torsdag d. 6. juni kl. 19:30 på Kulturstedet Lindegaarden, Peter Lunds Vej 8, 2800 Kongens Lyngby, samt fredag d. 28. juni kl. 17:30 på Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København K.

Billetprisen er 100 kr. til koncerten i Lyngby og 125 kr. til koncerten i Arbejdermuseet. Billetprisen til koncerten i Arbejdermuseet inkluderer et glas vin til Jespers afskedsreception efter koncerten. Billetter sælges via Billetto.

Køb billetter
Madrigalkoncerter - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

Madrigalkoncerter med Lille MUKO

Kom med til en helt særlig musikalsk oplevelse, når Universitetskoret Lille MUKO synger forårskoncerter med titlen "Madrigalen i det 20. århundrede".

Madrigalen er et flerstemmigt vokalstykke med verdsligt indhold, typisk komponeret i renæssancen og den tidlige barok. Til koncerten kan man høre 4 nyere komponisters bud på den gamle musikform - fra amerikanske Morten Lauridsen, italienske Ildebrando Pizzetti, samt de danske komponister Svend S. Schultz og Bernhard Lewkovitch.

Der er gratis adgang til koncerterne den 28. marts i Hans Egedes Kirke på Østerbro og den 4. april i Sct. Mikkels Kirke i Slagelse. Koncerten den 7. april i Rundetaarn i København koster 100 kr. og billetter sælges via Rundetaarns hjemmeside. Evt. overskydende billetter sælges i døren.

Køb billetter
Nyhedsarkiv (2018)