Universitetskoret Lille MUKO

Nyhedsarkiv (2016)

Skift år:

Glædelig jul og godt nytår!

Årets Jul på Dansk-koncerter er blevet belønnet med fem stjerner af Kristeligt Dagblad. Vi vil gerne sige en stor tak til Kristeligt Dagblads anmelder, såvel som alle andre publikummere, der kom og hørte koncerterne og var med til at gøre dem til noget særligt igen i år.

Hvis du har været til Jul på Dansk eller andre af vores koncerter i 2016, vil vi meget gerne høre om din oplevelse. Skriv en anmeldelse eller besked til os i vores nye Gæstebog.

Tak for et fantastisk 2016 - vi håber at se jer igen i vores 50-års jubilæumsår 2017!

Mange glade julehilsener,
Universitetskoret Lille MUKO
Køb billet til koncert i Holmens Kirke fredag d. 11/11 kl. 17:30 med Universitetskoret Lille MUKO

Allehelgenskoncert i Holmens Kirke fredag d. 11/11 kl. 17:30

Universitetskoret Lille MUKO fejrer 50 års jubilæum med fire spændende koncerter i sæsonen 2016/2017.

I den tid koret har eksisteret, har det været i front som et af de bedste danske amatørkor. Korets varemærke er de danske sange, samt dets særlige musikalske udtryk og klang. Koret har medvirket i et væld af kor- og orkesterværker og er generelt kendt for sin omfattende koncertvirksomhed og CD-indspilninger.

Allehelgenskoncerten den 11. november kl. 17.30 i Holmens Kirke er den første af jubilæumskoncerterne, og den vil stå i efterårets tegn.

Til koncerten opfører koret værker af Schönberg, Reger, Rheinberger og Kodaly. Desuden opføres Brittens "Hymn to Saint Cecilia" i anledning af musikkens skytshelgen Sankt Cæcilias navnedag den 22. november.

Billetter á 90 kr. + evt. gebyr kan købes via Billetto eller ved indgangen (kontant eller MobilePay).

Vi håber at se jer i Holmens Kirke.

Køb billetter
Jul på Dansk i Holmens Kirke i København med Universitetskoret Lille MUKO

Jul på Dansk - julekoncerter i hjertet af København

Traditionen tro synger Universitetskoret Lille MUKO igen i 2016 julen ind ved to stemningsmættede koncerter i Holmens Kirke i København lørdag d. 17/12 kl. 14 og 17. Vi er stolte af igen i år at kunne præsentere de to stjernesolister sopran Signe Asmussen og tenor Peter Lodahl. Som sædvanlig bliver kor og solister akkompagneret af nogle af Danmarks dygtigste musikere på fløjter, harpe og orgel.

Koret vil fremføre en række af de mest elskede danske julesange og -salmer samt andre smukke værker, der fortolker julens glædesbud. Publikum vil også få muligheden for at synge med på et par julesalmer undervejs.

Koncerterne er gentagne gange tidligere år blevet belønnet med fem stjerner i Kristeligt Dagblad (se anmeldelser), og publikum skrev bl.a. følgende på Ticketmaster om koncerterne i 2015:

Fem stjerner

"Endnu en fantastisk og medrivende julekoncert" - amkrogh

"Årets musikoplevelse: Jul på dansk i Holmens Kirke" - birgit21

"En så smuk og stor oplevelse hvor jeg næsten ikke kan få armene ned af begejstring" - Nuller

Billetter à 180 kr. (inkl. gebyr) kan købes på Billetto.

Køb billetter
Verdis Requiem i Operaen fredag d. 30/9-2016 - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

Vi deltager i opførelsen af Verdis Requiem i Operaen i København fredag d. 30/9 kl. 19:30

Universitetskoret Lille MUKO deltager i opførelsen af Verdis Requiem i Operaen i København fredag d. 30/9 kl. 19:30. Vi glæder os rigtig meget til at fremføre dette fantastiske værk under ledelse af en dirigent i verdensklasse og sammen med sublime musikere og sangere. For mange sangere er Verdis Requiem yndlingsværket, og vi kan kun varmt anbefale at komme og høre denne koncert.

29/8: Koncerten er udsolgt.

Se mere under Koncerter
Turné til fyn 2016 - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

Jubilæumsturné til Fyn 2016

I anledning af at korets dirigent Jesper Grove Jørgensen har 30 års jubilæum i 2016, drager vi til hans barndoms ø Fyn i juli måned og afholder en række koncerter med rapperen Per Vers som gæstesolist.

I 2014 fik Per Vers Modersmål-Prisen, fordi "Per Vers kan alt med det danske sprog", "Danske Per Vers er kreativ og innovativ" og "Per Vers er begejstret og begejstrer".

Se mere under Koncerter
Køb billet til koncert på Arbejdermuseet fredag d. 10/6 kl. 17:30 med Universitetskoret Lille MUKO

I Danmark er jeg født

Den 10. juni kl. 17.30 er der koncert med Lille MUKO i den historiske sal på Arbejdermuseet. Det er en klassisk fyraftenskoncert med titlen "I Danmark er jeg født".

På programmet er dansk lyrisk kormusik af nogle af de bedste danske komponister: P.E. Lange-Müller, Svend S. Schultz, Jørgen Jersild og Rued Langgaard. Koret vil også synge nogle af de mest elskede danske sommersange, og I inviteres som sædvanlig til fællessang, så alle involverede kan mærke sangglæden.

Billetter à 80 kr. kan købes på Billetto eller ved indgangen (kontant eller MobilePay).

Vi håber at se jer og jeres kære på Arbejdermuseet (Rømersgade 22, lige ved Torvehallerne)!

Køb billetter
Køb billet til koncert i Holmens Kirke fredag d. 18/3 kl. 17:30 med Universitetskoret Lille MUKO

Musik bag Jerntæppet af Schnittke og Górecki

Nu kan I købe billetter til vores koncert Schnittke: Koncert for kor fredag d. 18/3 kl. 17.30, Holmens Kirke, København.

På programmet står værker af to af de mest fremtrædende komponister fra perioden op til kommunismens fald.

Den russiske komponist Alfred Schnittkes ”Koncert for blandet kor” blev opført første gang i 1986, da der med Gorbachov og glasnost igen blev åbnet op for at opføre kirkemusik.

Korkoncerten er opbygget som en symfoni med 4 satser for 16-stemmigt kor, hvor komponisten anvender koret som orkester. Selv om koncerten ikke er komponeret til gudstjenestebrug, lægger den sig tæt op ad musiktraditionen i den Russisk Ortodokse Kirke.

Den polske komponist Henryk Górecki var i sin ungdom en ledende figur i den polske avantgardemusik, men senere gik han over til en mere enkel og minimalistisk stil. De to værker ”Amen” og ”Totus Tuus” er fra denne senere periode.

Billetter à 100 kr. kan købes på Billetto eller ved indgangen (kontant eller MobilePay).

Køb billetter
Nyhedsarkiv (2015)