Universitetskoret Lille MUKO

Nyhedsarkiv (2018)

Skift år:

Jul på Dansk i Holmens Kirke i København med Universitetskoret Lille MUKO

Jul på Dansk - julekoncerter i hjertet af København

Nu har du muligheden for at opleve julens magi ved en helt særlig julekoncert, Jul på Dansk, med Universitetskoret Lille MUKO.

Traditionen tro byder koret julen velkommen med to stemningsmættede koncerter lørdag d. 15/12 kl. 14 og 17 i Holmens Kirke. Vi er stolte af endnu engang at kunne præsentere de fremragende solister Signe Asmussen (sopran) og Peter Lodahl (tenor)

Som sædvanlig akkompagneres kor og solister af nogle af Danmarks dygtigste musikere på fløjter, harpe og orgel. Koret vil fremføre en række af de mest elskede danske julesange og -salmer samt andre smukke værker, der fortolker julens glædesbud. Publikum får desuden mulighed for at synge med på et par julesalmer undervejs.

Billetter à 180 kr. (inkl. gebyr) kan købes på Billetto.

Køb billetter

Koncert i Rundetaarn søndag d. 24. juni kl. 20:00

Universitetskoret Lille MUKO er blevet udvalgt til at deltage i en stor international korkonkurrence i Debrecen i Ungarn 5-8. juli, og som et led i forberedelserne til konkurrencen vil koret præsentere disse programmer ved en koncert i Rundetaarn.

Koret har sammensat 3 korte afvekslende og underholdende programmer med musik af danske og udenlandske komponister bl.a. Vagn Holmboe, Per Nørgård, Niels la Cour, Bo Holten, Ildebrando Pizzetti, Bejnamin Britten og Sven-David Sandström, samt en afdeling med underholdende danske satser.

Billetter à 100 kr. kan købes på Rundetaarns hjemmeside eller i døren.

Køb billetter
Nyhedsarkiv (2017)