Universitetskoret Lille MUKO

Nyhedsarkiv (2019)

Skift år:

Månedens CD - januar-pris 75 kr. - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

Månedens CD - januar-pris 75 kr.

Vi præsenterer her vores helt nye CD:

DE RØDE ROSER

I forsommeren 2019 optog vi denne CD, som et punktum i rækken af mange fine CD-indspilninger med vores dirigent gennem mere end 30 år Jesper Grove Jørgensen.

Værkerne på denne CD har haft en central placering i korets repertoire gennem årene. Dansk kormusik gennem 100 år ved komponisterne Frederik Rung, P. E. Lange-Müller, Bernhard Lewkovitch, Vagn Holmboe, Pelle Gudmundsen-Holmgreen og Bo Holten.

Se også mere i vores Diskografi
Jul på Dansk i Holmens Kirke i København med Universitetskoret Lille MUKO

Jul på Dansk - julekoncerter i hjertet af København

Traditionen tro byder Universitetskoret Lille MUKO igen i 2019 julen velkommen med to stemningsmættede koncerter lørdag d. 14/12 kl. 14 og 17 i Holmens Kirke. Vi kan i år med stolthed præsentere to af de førende solister fra den unge generation af danske operasangere: Det Kongelige Teaters nye stjernesopran Sofie Elkjær Jensen og den Reumert-prisbelønnede tenor Magnus Vigilius, der debuterer i en ny opsætning af Wagners "Ringen" i Bayreuth i sommeren 2020.

Som sædvanlig akkompagneres kor og solister af nogle af Danmarks dygtigste musikere på fløjter, harpe og orgel. Koret vil fremføre en række af de mest elskede danske julesange og -salmer samt andre smukke værker, der fortolker julens glædesbud. Publikum får desuden mulighed for at synge med på et par julesalmer undervejs.

Koncerterne fik sidste år 5 stjerner i Kristeligt Dagblad under overskriften “Smuk og bevægende julekoncert".

Billetter à 185 kr. (inkl. gebyr) kan købes på Billetto.

2/12-19: Koncerten kl. 14 er udsolgt.

Køb billetter
Decembertilbud på CDer - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København Decembertilbud på CDer - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

DECEMBER-TILBUD!

Køb en JUL PÅ DANSK eller en DANSK JUL CD til pris 100 kr. pr. stk. og få mulighed for at købe en af vores øvrige CD'er med for kun 50 kr. pr. stk. mod normal pris 100 kr. pr. stk.

Tilbuddet gælder kun ved køb af minimum en jule-CD, ellers er prisen 100 kr. pr. CD.

CD'erne lægges i indkøbskurven til fuld pris, og rabatten vil fremgå af ordrebekræftelsen, der modtages pr. e-mail.

Vi tager forbehold for udsolgte titler.

Forsendelse sker med PostNord, og porto betales af køber. Ønskes quickbrev bedes det noteret i kommentarfeltet under bestillingen.

Bestil CD'erne i vores Diskografi
Nordisk, lyrisk kormusik - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

Kormusik der får digte til at leve!

Koncerter tirsdag d. 1/10 kl. 19:30 i Vor Frue Kirke, Kalundborg, samt søndag d. 6/10 kl. 16:00 i Frihavnskirken, Østerbro.

Koncerternes værker afspejler det inspirerede møde mellem ord og musik og mellem stærke kunstneriske personligheder.

Ib Nørholm satte med en fantastisk fornemmelse for dansk lyrik musik til flere digteres værker, og han havde et livslangt venskab med Poul Borum. "Han er i stand til at formulere, hvad der ofte harmonerer med, hvad jeg selv har lyst til at arbejde med i musikken", udtalte Ib Nørholm om digteren.

Nørholms 4 sange til tekster af Poul Borum er i en enkel, nærmest naivistisk stil, men har undertoner, der peger i eftertænksom retning.

Per Nørgård sætter i korværket Wie ein Kind to poetiske udtryk overfor hinanden: Adolph Wölflis martrede skizofrene stemme i både 1. og 3. sats mod Rainer Marie Rilkes lykkelige, livfulde og harmoniske barn i "Frühlings-lied" i 2. satsen.

En gennemgående melodi fra Wie ein Kind genhøres senere under koncerten, nu med tekst af Ole Sarvig i korsatsen Maya danser.

Sven-David Sandström bruger bibelske tekster fra højsangen i sine Four Songs of Love. Teksterne er en dialog mellem Ham og Hende, og musikken der klinger af stor skønhed er præget emnet "kærlighed".

Bo Gunge anvender i "Alt har sin tid" tilsvarende en kendt bibelsk tekst fra Prædikerens bog.

Billetprisen er 75 kr. inkl gebyr. Børn under 12 år gratis. Evt. overskydende billetter sælges også ved indgangen med MobilePay.

Køb billetter
I de lyse nætter - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

I de lyse nætter

Kom og vær med til at tage afsked med Jesper Grove Jørgensen, korets dirigent gennem mere end 30 år, når Lille MUKO synger sommerkoncerter med titlen "I de lyse nætter". Jesper har håndplukket en række af de allerbedste satser, som koret har fremført igennem tiden til disse koncerter, bl.a.:

- Lange-Müller: Madonnasange
- Holmboe: Sange mod vårdybet
- Bo Holten: Vin i huset
- Danske sommersange

Koncerterne afholdes torsdag d. 6. juni kl. 19:30 på Kulturstedet Lindegaarden, Peter Lunds Vej 8, 2800 Kongens Lyngby, samt fredag d. 28. juni kl. 17:30 på Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København K.

Billetprisen er 100 kr. til koncerten i Lyngby og 125 kr. til koncerten i Arbejdermuseet. Billetprisen til koncerten i Arbejdermuseet inkluderer et glas vin til Jespers afskedsreception efter koncerten. Billetter sælges via Billetto.

Køb billetter
Madrigalkoncerter - Universitetskoret Lille MUKO - Klassisk kor i København

Madrigalkoncerter med Lille MUKO

Kom med til en helt særlig musikalsk oplevelse, når Universitetskoret Lille MUKO synger forårskoncerter med titlen "Madrigalen i det 20. århundrede".

Madrigalen er et flerstemmigt vokalstykke med verdsligt indhold, typisk komponeret i renæssancen og den tidlige barok. Til koncerten kan man høre 4 nyere komponisters bud på den gamle musikform - fra amerikanske Morten Lauridsen, italienske Ildebrando Pizzetti, samt de danske komponister Svend S. Schultz og Bernhard Lewkovitch.

Der er gratis adgang til koncerterne den 28. marts i Hans Egedes Kirke på Østerbro og den 4. april i Sct. Mikkels Kirke i Slagelse. Koncerten den 7. april i Rundetaarn i København koster 100 kr. og billetter sælges via Rundetaarns hjemmeside. Evt. overskydende billetter sælges i døren.

Køb billetter
Nyhedsarkiv (2018)